PROJEKTER, AKTIVITETER OG SAMARBEJDER
Kompetenceudvikling i 3F
Vi er i fuld gang med at hjælpe kantinen hos 3F i en mere bæredygtig retning. Dette sker med afsæt i et skræddersyet forløb...


Hvordan kvantificerer man bæredygtighed, og hvad skal man være opmærksom på. Netop dette er i fokus, når vi underviser i Life Cycle Assessment på 4. semester på Ernæring...
Undervisning i Life Cycle Assessment

Bæredygtig mad og måltidsstrategi
Bispebjerg Hospital har sat en ambitiøs målsætning for deres fremtidige måltider. Målsætningen er beskrevet i en bæredygtig mad og måltidsstrategi, som Nanna har haft...

Temamøder om bæredygtighed
Hvordan gør man et professionelt køkken mere bæredygtigt? Således var temaet, da vi afholdt fem temamøder for Kost og Ernæringsforbundets medlemmer...

Klimaberegninger på opskrifter
Bærekraft har haft ansvaret for at at foretage en række klimaberegninger for GoCook i forbindelse med deres udvikling af opskrifter of materiale til efterårets smagekasse...

Kernefortælling og code of conduct
Kan vi bruge vores arbejde fra vores praktik på Restaurant BOB i Kødbyen, som et case eksempel på, hvad vi også kan lave...