PROJEKTER, AKTIVITETER OG SAMARBEJDER

Kompetenceudvikling i 3F

Vi er i fuld gang med at hjælpe kantinen hos 3F i en mere bæredygtig retning. Dette sker med afsæt i et skræddersyet forløb...

Billede af Louis Hansel
Skærmbillede 2019-11-27 kl. 13.56.39.png

Hvordan kvantificerer man bæredygtighed, og hvad skal man være opmærksom på. Netop dette er i fokus, når vi underviser i Life Cycle Assessment på 4. semester på Ernæring...

Undervisning i Life Cycle Assessment
Skærmbillede 2019-11-27 kl. 13.47.19.png
Bæredygtig mad og måltidsstrategi

Bispebjerg Hospital har sat en ambitiøs målsætning for deres fremtidige måltider. Målsætningen er beskrevet i en bæredygtig mad og måltidsstrategi, som Nanna har haft...

8AA535C2-9525-42AC-A3C9-301E89F64F58.JPG
Temamøder om bæredygtighed

Hvordan gør man et professionelt køkken mere bæredygtigt? Således var temaet, da vi afholdt fem temamøder for Kost og Ernæringsforbundets medlemmer...

Skærmbillede 2019-11-27 kl. 13.44.16.png
Klimaberegninger på opskrifter

Bærekraft har haft ansvaret for at at foretage en række klimaberegninger for GoCook i forbindelse med deres udvikling af opskrifter of materiale til efterårets smagekasse...

IMG_6551.JPG
Kernefortælling og code of conduct

Kan vi bruge vores arbejde fra vores praktik på Restaurant BOB i Kødbyen, som et case eksempel på, hvad vi også kan lave...