PROJEKTER, AKTIVITETER OG SAMARBEJDER

Kompetenceudvikling i 3F

Vi er i fuld gang med at hjælpe kantinen hos 3F i en mere bæredygtig retning. Dette sker med afsæt i et skræddersyet forløb...

Hvordan kvantificerer man bæredygtighed, og hvad skal man være opmærksom på. Netop dette er i fokus, når vi underviser i Life Cycle Assessment på 4. semester på Ernæring...

Undervisning i Life Cycle Assessment
Bæredygtig mad og måltidsstrategi

Bispebjerg Hospital har sat en ambitiøs målsætning for deres fremtidige måltider. Målsætningen er beskrevet i en bæredygtig mad og måltidsstrategi, som Nanna har haft...

Temamøder om bæredygtighed

Hvordan gør man et professionelt køkken mere bæredygtigt? Således var temaet, da vi afholdt fem temamøder for Kost og Ernæringsforbundets medlemmer...

Klimaberegninger på opskrifter

Bærekraft har haft ansvaret for at at foretage en række klimaberegninger for GoCook i forbindelse med deres udvikling af opskrifter of materiale til efterårets smagekasse...

Kernefortælling og code of conduct

Kan vi bruge vores arbejde fra vores praktik på Restaurant BOB i Kødbyen, som et case eksempel på, hvad vi også kan lave...

© Bærekraft 2020. All rights reserved.

  • Sort LinkedIn ikon
  • Instagram
  • Facebook