top of page
Billede af Brad Stallcup

"Vores mission er at gøre de professionelle køkkener til ambassadører for den grønne omstilling."

VI SKAL FRA TANKE TIL HANDLING

Da de første tanker til Bærekraft spirede, var det på baggrund af et ønske om at se en konkret forandring og være med til at gøre en forskel. At opleve, at der bliver handlet på de mange udfordringer, som vi og verden står overfor. Vi har snakket om det i årtier, defineret hvad udfordringerne kræver. Det er på tide, at vi handler. 

Vores navn Bærekraft er derfor heller ikke en tilfældighed. Det er sammensat af to for os helt centrale nøgleord, bæredygtig og handlekraft. Hvis vi skal lykkes med at skabe forandring, er vi nødt til at vide, hvad vi skal gøre, og hvordan vi bærer os ad. Vi er nødt til at have handlekraften til at agere bæredygtigt. 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?

I Bærekraft tilbyder vi en række forskellige løsninger, som kan hjælpe jer et skridt længere i den grønne omstilling. Uanset hvilken løsning I vælger, tilpasser vi den altid til jeres behov og ønsker. 

FOREDRAG OG UNDERVISNING
SKRÆDDERSYET FORLØB

Et skræddersyet forløb giver jer mulighed for at arbejde med jeres praksis mere intensivt. Vi tager udgangspunkt i lige netop de udfordringer, som I står med, og fokuserer specifikt på den form for kompetenceudvikling, som I har brug for. 

Til både foredrag og undervisning har vi fokus på at inspirere og formidle viden. Det centrale er at skabe en forståelse af, hvad bæredygtighed er og hvorfor det er vigtigt. Det kan vi gøre på mange forskellige måder, så det passer til jeres ønsker. 

WORKSHOPS

Til en workshop har vi mulighed for at dykke lidt mere ned i selve indholdet. Vi har fokus på at skabe en dialog og inddrager forskellige typer af øvelser, hvor deltagerne får mulighed for at sætte information og indhold i relation til egen praksis. 

STRATEGI OG OMLÆGNING

Vi kan også hjælpe jer med at udvikle en bæredygtig strategi for jeres praksis eller sætte skub i en konkret omlægning. Vi tilbyder både rådgivning i processen og kan også varetage projektstyringen og faciliteringen af udviklingsforløbet. 

Hvis I har brug for noget andet eller er i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for jer, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt. Vi har altid uforpligtende kaffe på kanden. 

bottom of page